MM12 spelar in TV-program

Inom kort kan du se de duktiga eleverna i MM12, Musik & Media-programmets andra årskurs stora projekt, Musikkanalen.
De tar temperaturen på Musiksverige och har rest precis runt i landet för att intervjua några av nyckelpersonerna inom svenskt musikliv för ett TV-program som kommer att spelas in i den nyligen ombyggda TV-studion i GYRO-huset och sedan läggas ut på Youtube.

Det är massor av kursmål i Medieproduktion och TV-produktion som gås genom, samtidigt som eleverna får en stor chans och möjlighet att träffa artister och musikfolk och öva på sina färdigheter på det skarpaste av sätt. De verkar dessutom ha haft det ganska roligt under våra tvådagarsresor med övernattning i storstäderna!

För mer information om Mediainriktningen på Estetiska programmet, hör av dig till Jonas på mailen nedan och kolla gärna in vår programsida. (öppnas i nytt fönster)