Foto: Berthold Nilsson

Om Hultsfreds gymnasium

Hultsfreds gymnasium ligger i naturskön miljö, nära Hagadals fritidsanläggning med simhall och sporthall, dit all idrottsundervisning är förlagd. Centrum, buss och järnvägsstation med direktlinje till Kalmar, Linköping, Nässjö och Stockholm finns på bekvämt gångavstånd. Se karta.

Skolan rymmer i dag ca: 800 elever fördelade på gymnasiet, KomVux, SFI, uppdragsutbildningar samt handel och administration, förberedande hotell och restaurang inom gymnasiesärskolan. Musikskolans verksamhet är också förlagd till gymnasiet. Vi är även med i flera internationaliseringsprojekt.

Vi erbjuder 9 nationella gymnasieprogram samt Introduktionsprogrammen. Varje program innehåller ett utbud av inriktningar och valbara kurser. Läs mer under Program.

Du kommer att möta ca: 90 medarbetare med olika funktioner, som har till uppgift att göra gymnasieåren både intressanta, roliga och inte minst lärorika så att du som student är rustad med de bästa möjliga förutsättningar till fortsatta studier eller på vägen ut i arbetslivet.