Hampus inspirerar naturvetarna

NA-programmets nya prioriterade mål handlar om vikten av att gå NA, dvs. att eleverna ska se studierna i ett djupare sammanhang. Detta ska ske genom att vi regelbundet bjuder in före detta elever från NA-programmet som berättar vart studierna ledde. Först ut i raden att förmedla sin story är Hampus Billing från Mållilla.
Karina Br

Jag gick själv ut som det hette på min tid, NV programmet inriktning Natur. Jag har alltid varit väldigt intresserad utav kemi och biologi under mina skolår och detta medförde att jag stod i ett dilemma mellan om jag skulle studera vidare inom mer kemi eller biologi. Av ren slump råkade jag hitta programmet kemisk biologi ”för dig som gillar biologi och kemi” här på Linköpings universitet och detta gjorde att mitt val blev ganska klart att jag skulle läsa detta program.

Hampus Billing

Jag har alltid haft som mål att jag skulle läsa vidare efter gymnasiet och 1,5 år senare så står jag nu här och är en KB elev på LIU. Jag är väldigt nöjd med mitt val och jag hoppas alla tar denna chans och söker in till LIU (kemisk biologi så klart!) för att uppleva studentlivet och studierna är mer än fantastiska.

Fortsätt kämpa vidare med era studier och försök att verkligen ta nytta utav vad ni lär för allt kommer att komma till användning på universitetet. För övrigt så hoppas jag vi ses inom en snar framtid och kom ihåg ”We love mol!”.
Hampus B

Se länk till VT:s artikel 20131030 till höger.