Avtackning för en kär kollega

Idag har vi haft avtackning för en kär kollega. Carina har arbetat hos oss i snart 30 år, och sett tusentals elever strömma igenom våra lokaler på väg vidare ut i livet. Under sin tid har hon upplevt skolans utveckling i takt med att samhället förändrats, men alltid hållit fast vid rutiner, ordning och reda och därmed utgjort en stabilitet som varje skola behöver. Rektorer har kommit och gott, Carina har stått för stabiliteten. Vi från skolledningens håll vill ödmjukt tacka för din fantastiska hjälp, och önskar dig all lycka till!

Carina har själv en hälsning till er alla, elever och personal som hon mött under åren;

Idag är min sista arbetsdag på skolan. Under snart mina 29 år har jag fått träffa många fina människor, haft många roliga år men också några tuffa.

Jag har haft 30 rektorer som jag jobbat ihop med, jag har varit med om fyra gymnasieförordningar. Jag har sett hur datasystemen inom skolan verkligen har utvecklats.

När jag började då fick jag skriva allt på en skrivmaskin. Rektorerna gjorde schema på en tavla som hängde på en vägg med små lappar som flyttades runt. Ja, så skolan har utvecklats!

Jag glömmer aldrig när jag var helt ny här, då kom en språklärare, och ville jag skulle renskriva ett handskrivet prov som eleverna skulle ha, jag sa, att jag inte kunde språket och har aldrig läst det, men det fixar du sa läraren och det gjorde jag 😊 och sedan dess har jag fixat mycket här på skolan 😊

Jag har tagit beslutet att ta nya steg ut i livet.

Jag vill tacka Er alla för den tid vi jobbat ihop och önskar Er allt gott!