Vårt nya skolbibliotek

Nu är nya biblioteket öppet i centrala Hultsfred. Det blir också vårt nya skolbibliotek och på plast finns Hampus Eriksson som jobbar där som gymnasiebibliotekarie.

Förutom 45000 böcker så finns också konferensrum, seminarierum, grupprum, studio för ljud- och videoredigering, barnens läshörna, pysselrum, mini-Makerspace, Rockarkivets utställning. Allt i nya toppmoderna lokaler.

– Som elev kan du få hjälp att söka information till ett arbete. Få lästips m.m. Som lärare kan du höra av dig om du vill att jag kommer ut till klassen och informerar om källkritik eller allmänt om bibliotekets roll i samhället. Vill ni komma på klassbesök går det också bra. Hör av er i god tid innan, så anpassar vi och förbereder besöket på bästa sätt.

Välkomna!

/Hampus