Dreamhack Winter 2021

E-sport, estetik & media har nu kommit hem från Dreamhack Winter 2021 på Elmia. Hela ES19, vissa elever från ES20, ES21 och en från EK19 har varit i Jönköping på Elmia sedan i torsdags.

Eleverna har dokumenterat och arrangerat på plats. Några har tävlat och Albin Frick ES19 och Elis Karlsson EK19 har tävlat med sitt lag IWNL och de tog hem den stora CSGO turneringen inför alla gäster på stora scenen. De vann också lördagskvällens duo turnering!

Hultsfreds gymnasiums E-sportsatsning fortsätter att visa resultat speciellt då det också är elever från andra program på gymnasiet som faktiskt har möjlighet att satsa på E-sport tillsammans med E-sportselever. Elis Karlsson i EK19 är ett bra exempel på en av de elever som vunnit mest framgång under skolans E-sportssatsning.

Albin Frick i ES19 läser inte bara på E-sportsprogrammet han har också valt att läsa Idrott Specialisering 1 och 2 med inriktning E-sport som individuellt val vilket är valbart för alla elever som går ÅK 2 och 3 på Hultsfreds gymnasium.