Mari Gisnås-Bråthen, Helene Gråberg Hattrem, Wansa Unhjem, Clara Rasmussen och rektor Ole Tommy Ødegård från Åndalsnes, Norge.

Besök från Åndalsnes, Norge

Idag fick vi besök på Hultsfreds gymnasium och Barn- och fritidsprogrammet av elever och lärare från vår utbytesskola i Åndalsnes, Norge. Besökarna kom redan i fredags förra veckan och har redan hunnit med en resa till Kalmar och Öland. Under veckan kommer de norska eleverna Mari Gisnås-Bråthen, Helene Gråberg Hattrem, Wanja Rovde Unhjem och Clara Rasmussen, att göra fler studiebesök och praktisera i olika verksamheter i Hultsfreds kommun, som en del av sin utbildning. Bland annat inom omsorgen. På bild syns också rektor Ole Tommy Ødegård.

Läs mer om Barn- och fritidsprogrammet

Henrik Mellberg

Programutvecklare Barn- och fritidsprogrammetTELEFON: 010-354 29 72E-POST: henrik.mellberg@hkedu.sePedagoger