Övergång till fjärrundervisning

Information om övergång till delvis fjärrundervisning

Barn- och utbildningsnämnden har tagit ett beslut att införa fjärrundervisning för ungefär hälften av alla elever på vår skola samtidigt. Eleverna ska komma till skolan varannan vecka. Varannan vecka kommer eleverna få fjärrundervisning.

Du som går på gymnasiesärskolan eller IMivis ska komma till skolan alla veckor.

Du som går i åk 1 eller på IM ska komma till skolan:
Vecka 47 (16/11-20/11)
Vecka 49 (30/11-4/12)
Vecka 51 (14/12-18/12)

Du som går i åk 2 eller i åk 3 ska komma till skolan:
Vecka 48 (23/11-27/11)
Vecka 50 (7/12-11/12)

Du får bara komma till skolan om du är frisk och inte har några symptom.
Du ska inte komma till skolan om du väntar på ditt provsvar för Covid-19.

Lärare kommer att vara på skolan och ha undervisning i klassrummet om de är friska.

Du som är elev kommer bara att komma in på skolan med ditt passerkort de veckor du ska vara i skolan. Kom ihåg att ta med dig de saker du behöver för att kunna studera hemma de veckor du inte får komma till skolan!

Folkhälsomyndigheten tycker fortfarande att det bästa för oss är att ha gymnasieskolan öppen med elever på plats. Vi gör förändringen för att vi ska kunna hålla avstånd ännu bättre. Vi får fler salar som vi kan sprida ut oss i och det blir inte lika trångt i korridorer och i matsalen. Det blir också färre som reser med buss eller tåg till skolan.

Det är viktigt att DU tar ditt ansvar och håller avstånd till andra människor, tvättar händerna och stannar hemma om du är sjuk!

/Andreas, Elisabeth och Martin

Elisabeth Kling

RektorTELEFON: 0495 - 24 08 76E-POST: elisabeth.kling@hultsfred.seAdministration,Pedagoger,Skolledning