Strålande resultat för Additivt Teknikcenter

Myndigheten för yrkeshögskolan har genomfört en kvalitetsgranskning av utbildningen 3D-tekniker, Additiv teknik i metall. En granskning som genererat ett strålande resultat för utbildningen på Additivt Teknikcenter i Hultsfred. Samtliga granskningsområden har fått högsta betyg!

– Det här är ett kvitto på att vi gör ett riktigt bra jobb. Det känns så kul att eleverna uppskattar det vi lär ut och även att företag som sitter i ledningsgruppen upplever ett vi gör att bra och betydelse fullt arbete med att kompetensförsörja och öka konkurrenskraften hos företagen, säger platschef Joakim Svensson.

Kvalitetsgranskningens främsta syfte är att bidra till utveckling och hög kvalitet genom att hitta områden där utbildningsanordnaren kan förbättra utbildningen. Granskningen syftar också till att lyfta fram goda exempel som bidrar till utbildningens kvalitet.

– Revisionen var en stor granskning som berörde alla delar i utbildningen. Studenter, lärare ledningsgrupp har blivit intervjuade och vi fick även skicka in styrdokument inför revisionen, berättar Joakim.

Styrdokumenten visade sig motsvara förväntningarna väl och myndigheten kommer nu låna dokument och för att använda som goda exempel i framtiden.

– I dag känner alla medarbetare en stolthet och förtjänar allt beröm. Jag gläds med alla över ett fantastiskt och unikt resultat av ett gott arbete, avslutar Joakim.

 

Läs mer om 3D-teknik och modern produktion, Industritekniska programmet (IN)

Kontakter

Joakim Svensson

Platschef Additivt teknikcenter - Industritekniska programmetTELEFON: 070 - 219 14 25E-POST: joakim@additivtteknikcenter.sePedagoger