Studentexamen 2021

Fredagen den 11 juni

Ytterligare ett år med en studentexamen där vi inte riktigt kan göra som vi vill eller brukar. Men tillsammans med elever, skolledning och utifrån de riktlinjer vi har att förhålla oss till så har vi kommit fram till en lösning som innebär att vi kommer att kunna genomföra ett trevligt studentfirande för våra avgångsklasser.

Vi kommer att ha två scener för utspring och varje scen är inhägnad och insynsskyddad och vi tillåter varje student att ta med sig två anhöriga. Biljetterna får studenterna med sig att dela ut tillsammans med mer information om hur logistiken är tänkt att fungera.

Observera att om folkhälsomyndigheten beslutar om hårdare riktlinjer eller restriktioner kan dagen komma att ändras med kort varsel.

Nedan följer ett schema med tiderna för utspring och ni som har studenter i år kan läsa mer information tillsammans med er elev på Teams.

Utspring A-huset

13:30                  LÄ/EE/IMYRK/IN/Gysär

14:15                  FT

15:00                  SA/NA