SYV-Team

SYV-teamets uppdrag är att vägleda våra elever/studerande från grundskola upp till gymnasiet. I detta uppdrag så ingår det att synliggöra för våra elever vad det finns för olika yrken, vad det krävs för fortsatta studier för att kunna jobba med sitt drömyrke, gruppvägledning, individuell vägledning, gymnasievalet, programfördjupningar, utökade kurser och fortsatta eftergymnasiala studier.

• Jennie Emanuelsson: Studie- och yrkesvägledare gymnasium
  • Mikael Karlsson: Studie- och yrkesvägledare gymnasium
  • Carolina Olsson: Studie- och yrkesvägledare grundskola

Jennie Emanuelsson