Vår besöksdag 7/12

Välkommen att besöka Hultsfreds gymnasium under en dag för att bekanta dig med skolan och våra program. Vi bjuder in till en spännande dag där du får chansen att prova på två program som du är intresserad av och samtidigt kan ställa frågor direkt till lärare och elever.

Tider

08:45  ● Samling vid Hultsfreds gymnasiums huvudentré (bilden ovan)
09:00 ● Pass 1, ute på ett program
  ● Lunch
  ● Pass 2, ute på ett program (avslutas ca. 14:15)

”Lektionspass” ute på programmen

Utifrån det val du gör i din anmälan, besöker du två av våra program. Du får då se exempel på vad du kommer att lära dig och vad du kommer att jobba med under dina tre år på gymnasiet. Här har du också chansen att ställa frågor och få svar, så gå gärna in och läs mer om våra program innan besöket, så vet du redan från början vad du vill ha svar på.

Besök UF-mässan

Här kan du besöka alla våra UF-företag och se vilka produkter som eleverna utvecklar och jobbar med.

Makerspace Hultsfred

Passa på att besöka nya inspirerande miljön i Makerspace, som ligger vägg i vägg med Hultsfreds gymnasium. Här har du tillgång till den senaste tekniken och kan lära dig mer om digitala verktyg och digitala tekniker. Skapa musik, testa Virtual Reality med HTC Vive eller Holo Lens, programmera robotar, sy digitala kläder med mera. Makerspace är öppet för skolan både under lektioner och på ledig tid.

Alla program presenterar sig

Som elev väljer du inför besöket två program som du vill veta mer om, men alla våra program presenterar sig på skolan den här dagen. Passa på att gå runt mellan passen på skolan och se vad programmen på Hultsfreds gymnasium visar upp. Kanske hittar du det programmet som passar just dig!

Läs mer om våra program

Frågor och anmälan

Om du har frågor kring besöksdagen eller vill anmäla dig går det bra att kontakta någon av kontaktpersonerna längst ner på sidan. Där finns också en anmälningsblankett att fylla i. Din anmälan vill vi ha in till oss senast 30/11.

Välkommen!

Hultsfreds gymnasium. POST: Box 172, 577 24 Hultsfred. BESÖK: Stora Torget 3, Hultsfred.
TEL: 0495-24 11 16 E-POST: gymnasium@hultsfred.se WEB: www.hultsfredsgymnasium.se

Kontakter

Joachim Fasth

Marknad och IKT-utvecklingTELEFON: 0495-24 08 81E-POST: joachim.fasth@hkedu.seAdministration